Oude Ginnekense kleuterschool die zich bevond in een straat parallel lopend aan de Ginnekenweg.Beste lezer, laat ik nou een rare vraag hebben. Ik sta ingeschreven bij Schoolbank.nl, dat is een webpagina waar je op kan geven op welke scholen je vroeger hebt gezeten. Zo kun je weer contact maken met vroegere schoolvrienden. Bijna alle scholen van Nederland staan op deze webpagina vermeld en zo niet dan kun je hem toevoegen. Je geeft op dat je ook op de desbetreffende school hebt gezeten. Je kunt eventueel een verhaaltje toevoegen en klassenfoto's.

Kortom, het is reuze leuk. Inmiddels hebben zich al bijna 500.000 personen aangemeld. Nu woonde ik van 1952-1960 in Ginneken in de Prins Frederiklaan met mijn ouders. Ik ben op de kleuterschool geweest in een straat die parallel loopt met de Ginnekenweg (volgens mijn broer). Maar het probleem is dat ik de naam van de school niet meer weet en als je zoekt bij kleuterschool krijg je één treffer en dat is het "Kwetternest".

Weet u misschien om welke kleuterschool het zou kunnen gaan die vlak achter de Ginnekenweg lag/ligt ??? Het was in ieder geval geen nieuw gebouw. Ik zal u een klassenfoto van de kleuterschool meesturen misschien heeft u daar iets aan. Alvast bedankt voor de moeite.
Groeten, Ria Winters

Laat ons even weten als u iets herkent. Zo niet, stuur dan herinneringen…

Nawoord van de redactie - De betreffende klassenfoto hebben we bij deze oproep geplaatst, wellicht ziet u zichzelf of vroegere klasgenootjes hierop afgebeeld. Is dat het geval, dan zouden wij het op prijs stellen als u dat even laat weten. Per e-mail kan dat aan het adres: desieg@ wanadoo.nl – telefonisch onder nummer 076-5651339 en schriftelijk aan het adres: Kalishoek 1, 4845 PA Breda. Als u over het gevraagde niets weet, zou het ook leuk zijn om oude schoolherinneringen aan ons op te sturen die we dan op onze website zullen zetten.