We zijn vanaf 12 juli tot en met 3 augustus 2003 met vakantie, maar in ons archief is veel te lezen.Voor onze medewerkers zat er vorig jaar geen zomervakantie in. We opende onze website op 1 maart 2002 en wilden er zo snel mogelijk een volwaardige grote Ginnekense nieuwsbron van maken. Dat betekende veel werk, want het omgaan met een website moesten we ook nog leren. Maar de komende weken gaan we het er van nemen. Van zaterdag 12 juli tot en met zondag 3 augustus liggen we dus in de zon of geven we ons over aan andere nutteloze doch prettige bezigheden.

Daarnaast (we kunnen het toch niet laten) plegen we tussendoor nog wel wat onderhoud aan onze website, voornamelijk aan de rubrieken in de kolommen. Wat dat voor u gaat inhouden leggen we na 3 augustus wel uit. Mocht er tijdens de vakantie over het Ginneken toch belangrijk nieuws binnenkomen, wel of niet schokkend, dan plaatsen we dat alsnog op onze website. De techniek stelt ons in staat om dat in een luie stoel vanaf ons vakantieadres te doen.

Ga eens op onderzoek in onze vier hoofdstukken met ruim 500 artikelen…

In de drie weken dat we gas terug nemen, hoeft u zich voor wat betreft het lezen van interessante Ginnekense onderwerpen geen moment te vervelen. In ons archief vindt u ruim vijfhonderd artikelen die u zeker nog niet allemaal gelezen zult hebben. Daar zijn actuele onderwerpen bij, geschiedkundige artikelen en over wat Ginneken Bewonersbelangen voor u zou kunnen betekenen. Ook veel informatie over de gemeente Breda kunt u in ons archief en in de kolommen met een simpele muisklik oproepen. Desgewenst kunt u de artikelen en de bijhorende foto’s ook makkelijk kopiëren. Daarvoor hoeft u maar naar het eind van de tekst te gaan en klikken op ‘print artikel’.

Ook om in het archief van de vier hoofdstukken op onderzoek te gaan is een fluitje van een cent (of moet het hier eurocent zijn?). Als u op de startpagina de naam van een van de vier hoofdstukken aanklikt, komt u automatisch op de pagina waarop met een kort intro acht artikelen staan die we het laatst op onze website hebben gezet. Onderaan de pagina staat de tekst: “Klikvoor de al eerder geplaatste artikelen in dit hoofdstuk”. Vervolgens kunt u uitgebreid in het archief snuffelen. Desnoods met uw “laptopje” aan het strand in Italië of ‘everywhare’. Voor de diverse rubrieken in de kolommen geldt dezelfde gang van zaken.

In ieder geval wensen we u een prettige vakantie en zorg dat u zonder kleerscheuren weer in het Ginneken terugkeert - redactie en medewerkers.