Boeken

Dit zijn de boeken die wij in de loop der jaren hebben uitgegeven.

1975Monumentenboekje
1977Molen 'De Korenbloem'
1977130 jaar Mariaschool
1978Korenmolen De Hoop
1979Drie eeuwen kerk in Ulvenhout
1980Van Ginneken tot Nieuw-Ginneken
1981Driekwart eeuw Constantia
1982David Tomkins
1983100 jaar school Galder
1983Veldnamen 1-25
1984Carnaval Oud en Nieuw Ginneken
1985Bibliografie I
1985Tussen Witte Wolk en Anneville
1986Wandelen in Strijbeek
1987Kerken in Bavel
1987Wandelen in Ulvenhout (Callot)
1990Het Mastbos en Van Schermbeek
1990Gemeente Nieuw Ginneken in verleden en heden
1994De Ginnekensche Tramweg Mij.
1994Bibliografie II
1996Wandelen op Luchtenburg
1996Veldnamen 26
1996Gemaallijst 1795
1997Straatnamen
1999Carnaval in Ulvenhout
1999Geschiedenis Boswachterij Ulvenhout
2003Boerderijen in 't Heem van Paulus
2004Sint Laurentiuskerk 1904-2004
2006Paters van de Heilige Harten 1916-2006
2006Vlooienmarkt Ulvenhout 1968-2006
200750 Jaar KBO-Ulvenhout
2008Mattheusschool Galder 125 jaar
2011Oude namen in Nieuw-Ginneken
2014Bavel 70 jaar bevrijd
2016Landgoederen rondom Ulvenhout